Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Ízletes program a Csokoládé Fesztivál

2013. augusztus 23-25. között rendezik meg a VI. Országos Csokoládé Fesztivált Szerencsen. Változatos programok, jó zenék és rengeteg csokoládé várja az érdeklődőket. A városi szálláshelyek között sok megtalálható a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között.

Település: Szerencs
Időpont: 2013. augusztus 23-25.

Sokunk számára a csokoládé és Szerencs városa összefonódik. A Szerencsi Csokoládégyár finom termékeit szinte mindenki ismeri. Ez az édes eledel külön fesztivállal is büszkélkedhet. Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre Szerencsen az Országos Csokoládé Fesztivál 2013. augusztus 23-25. között.

A rendezvényre érdemes már időben szálláshelyet foglalni, mert remek programok várják a fesztiválozókat. SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szerencs számos pontján várják az érdeklődőket. Többféle szállástípus közül választhatnak a vendégek.

A csokis hétvége programjai között rengeteg zene, bábszínház és táncbemutató, valamint sportversenyek is szerepelnek. Családi vetélkedőkkel és afro-amerikai divatbemutatóval is találkozhatunk. A gyerekeket a hétvége állandó programjai között csokoládé kalandpark, a nagyobbakat a csokoládé-szobrászat csodái mellett hangszerbemutató is várja.

A Csokoládéfesztivál szervezői különlegességgel, Guiness rekord kísérlettel szeretnék még izgalmasabbá tenni.

Ízletes program a Csokoládé Fesztivál

A város a fesztivál programjain kívül még számos felfedezni való látványossággal várja az ide érkezőket. A Rákóczi-vár, mely Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik legfiatalabb vára, a város múltját mutatja be. Szerencs „a Hegyalja kapuja”, a város szélén egy különleges kapu, a Világörökségi Kapuzat fogadja a városba látogató utazót. A kapuzat fogadóépületében fotókiállítás és borbemutató tekinthető meg.

Ideális családi program lehet a VI. Országos Csokoládé Fesztivál augusztusban, de mindenképp érdemes felkeresni a város idegenforgalmi nevezetességeit. A turisztikai látványosságok és a szerencsi szálláshelyek egész évben kiváló lehetőséget biztosítanak a pihenésre, a minőségi kikapcsolódásra.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: