Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Gyulán extra kedvezmények várnak

Gyula kedvelt célpont a turisták, fürdőzést és wellnesst kedvelők körében. A város nevezetességei, gasztronómiai és kulturális kincsei az év minden szakában remek kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak az ide érkezőknek. A Visit Gyula Card turisztikai kedvezménykártyával extra kedvezmények érhetők el.

Település: Gyula

Gyula egész évben remek lehetőségekkel várja a turistákat. Gasztronómiai, kulturális és természeti értékei mellett számos hangulatos fesztivállal kedveskedik a városba látogatóknak. Hazánk egyik legismertebb fürdője, a gyógyfürdő-, és élményfürdő-részleggel is rendelkező Gyulai Várfürdő a család minden generációjának ideális kikapcsolódást biztosít.

A város számos pontján így a Várfürdőben is lehet a SZÉP Kártya egyenleg segítségével különféle szolgáltatásokat igénybe venni. A SZÉP Ķártya elfogadóhelyek által nyújtott kedvezményeket azonban tovább fokozhatja a Visit Gyula Card, a városi turisztikai kedvezménykártya-rendszer.

Gyulán extra kedvezmények várnak

A kártyára minden olyan hazai turista igényt tarthat, aki a programban részt vevő partner szálláshelyek egyikében foglal szállást. A turisztikai kártya sokféle kedvezményt biztosít tulajdonosának a történelmi fürdővárosban. A kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások és programok között kalandtúrák, városnézés mellett kulturális programok és hagyományőrző túrák (pálinkafőző manufaktúra látogatása, kolbászgyúró túra), és kísérővel végig járható, csodás természetjáró útvonalak várják az érdeklődőket.

Visit Gyula Card a Széchenyi Pihenőkártyával együttesen gondtalan, kedvező feltételeket kínáló időtöltést ígér. Mindkét kártya használható a Várfürdőben, de a város számos cukrászdájában, éttermében, valamint a Gyulai Várszínház programjaira is.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: