Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Fesztivál van, VOLT, lesz!

Az idei lesz a 22. VOLT Fesztivál, melynek – mint minden évben, most is – Sopron biztosít helyszínt. Az idei rendezvény 2014. július 2-től 6-ig várja a zenerajongókat a hűség városában. Természetesen idén is mindhárom kibocsátó SZÉP Kártyája igénybe vehető a belépőjegyek megvásárlásához.

Település: Sopron
Időpont: 2014.07.02 - 07.06.

A 22. VOLT Fesztiválra érkezőket most is színes, változatos zenei program várja. A fellépők között világhírű és hazai művészek, zenészek egyaránt megtalálhatóak. A Tankcsapda ráadásul 25. éves születésnapi koncerttel készül.

A Pihenő Kártya egyenlegből a belépőjegy mellett szállást is fizethetnek a fesztiválozók. A szervezők által ajánlott szálláshelyek között ugyanis több megtalálható a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is.

Fesztivál van, VOLT, lesz!

A zene mellett családi és gyermekprogramok, gasztronómiai különlegességek is várják a látogatókat. Ezek mellett természetesen a foci VB mérkőzéseiről sem kell lemondani. A meccseket óriás kivetítőkön lehet nyomon követni. A diákigazolványok további kedvezményeket „érnek”, de a SZÉP Kártya akciós ajánlatai között is válogathatnak a rendezvényre látogató vendégek.

A szervezők egy vadonatúj játékkal is meglepik a fesztiválozókat. A Teqball névre keresztelt ügyességi játék leginkább az asztalitenisz és a lábtenisz ötvözésére emlékeztet, és egy különleges, ívelt asztal fölött játsszák. A Teqball fesztiválbajnokság a VOLT fesztiválon indul, ott lesz a Balaton Sound Fesztiválon, majd a STRAND fesztiválon is. Záró mérkőzése is lesz a Teqball-nak, amelyet az Akvárium Klubban, Budapesten fognak megrendezni szeptemberben.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: