Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Budafoki Borfesztivál már huszonnegyedszer

Huszonnegyedik alkalommal került megrendezésre szeptember 7-8. között a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál. Európa legnagyobb pincerendszere, több mint százéves borkultúra, remek családi programok és a környékbeli SZÉP Kártya elfogadóhelyek ajánlatai tették színessé a hétvégét.

Település: Budapest
Időpont: 2013. szeptember 7-8.

Idén szeptember elején került megrendezésre – immár huszonnegyedik alkalommal – a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál. Itt található Európa egyik legnagyobb pincerendszere, ahol a tétényi, budafoki borkultúra páratlan remekeit vonultatják fel a bortermelők a fesztivál keretében.

A minőségi borok és pezsgők között különleges árnyalatú és aromájú nedűk találhatóak. Vörös, rozé és fehérborok, gasztronómiai és kulturális programok és kiváló zenék gondoskodtak arról, hogy az egész család jól érezze magát ezen az eseményen.

Budafoki Borfesztivál már huszonnegyedszer

Huszonnegyedik alkalommal tárult ki a borudvar kapuja. A városrész hagyománya, a nyárbúcsúztató fesztivál immár jelentős társadalmi eseménnyé vált, melyen rengeteg érdeklődő is megfordul évről évre.

Fergeteges hangulat, nosztalgiajárat, bor- és pezsgőlovagrend is jellemzi ezt a remek, komoly hagyományokkal bíró eseményt. Igazi, hamisítatlan családi program a Budafoki Borfesztivál, főzőversennyel, old timer autókkal – minden, ami szem-szájnak ingere.

A főváros ezen kerületében is várják akciós ajánlatokkal a kártyabirtokosokat a SZÉP Kártya elfogadóhelyek a fesztiválok, rendezvények ideje alatt és egész évben. A helyi ízeket, specialitásokat a vendéglátás alszámla keretéből is fel lehet fedezni, míg a szálláshelyek kínálatában többféle árkategóriából választhatunk.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: