Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Bioétel és Borfesztivál a híres fürdővárosban

Remek programnak ígérkezik a XI. Hajdúszoboszlói Bioétel és Borfesztivál. A háromnapos gasztronómiai eseményre 2013. szeptember 13-15. között kerül sor. Színes programok, látványos népviseletek, ízletes borok és különleges bio ételek várják a látogatókat.

Település: Hajdúszoboszló
Időpont: 2013. szeptember 13-15.

Háromnapos rendezvény várja a Hajdúszoboszlóra érkezőket szeptember 13-15. között. Finom borkülönlegességeket és bio alapanyagokból készült ízletes ételeket kóstolhatnak a látogatók a XI. Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál keretében. A rendezvény remek családi programnak ígérkezik. A finomságok mellett érdekes gyermekprogramok, rengeteg zene, és szeptember 14-én a VII. Hajdúszoboszlói Régiségvásár gondoskodik a kellemes időtöltésről. A háromnapos rendezvény díjmentesen látogatható.

A borfesztivált látványos néptáncbemutatók, csodás népviseletek is színesítik. A neves magyar borpincészetek felvonultatják palackba rejtett különlegességeiket. A zamatos borok tökéletes kísérői lehetnek a bio alapanyagokból készített ételkülönlegességeknek. A gasztronómiai esemény díszvendége az Egri Borvidék lesz, különleges fehérborával, az Egri Csillaggal.

Bioétel és Borfesztivál a híres fürdővárosban

Akiknek a három nap programja esetleg kevés lenne, további kikapcsolódást találhatnak a szoboszlói Aquaparkban, valamint a fedett Aqua-Palace-ban. Az élménykomplexum a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható, fürdőbelépőt a pihenőkártya mindhárom alszámlája segítségével lehet vásárolni.

A gasztrofesztivál és a város további nevezetességei garantálják a kellemes és tartalmas időtöltést. A hajdúszoboszlói szálláshelyek akciós kínálatai között pedig már most érdemes körülnézni, és időben lefoglalni a legmegfelelőbbet.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: