Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Az Alföld egyik legszebb fürdővárosa, Gyula

Az Alföld dél-keleti szélén terül el Gyula. Az itt található Várfürdő révén városunk történelmi fürdővárosként szerepel a köztudatban. Építészeti és természeti örökségei mellett gasztronómiai különlegességei is izgalmas úti célként tüntetik fel a SZÉP Kártya elfogadóhelyekben is gazdag települést.

Település: Gyula

Az ország dél-keleti részén, Békés megyében található Gyula városa. Ez a csodás történelmi fürdőváros egész évben ideális helyszínt biztosít a pihenéshez, az aktív kikapcsolódáshoz. Az alföldi város legnagyobb kincse a Várfürdő, mely a hajdani Almásy-kastély hatalmas parkjában kapott helyet. A fürdő egész évben sokféle minőségi szolgáltatással, wellness és gyógyászati kezelésekkel, családi programokkal és aktív sportlehetőséggel várja vendégeit korosztálytól függetlenül.

A Gyulai Várfürdő az AquaPalotával és nyaranta a strandfürdő a vízimádókat és a gyógyulni vágyókat szolgálja ki. A város további nevezetességeinek felfedezéséhez érdemes kellő időt eltölteni itt. A megfelelő szálláshely kiválasztásához a Gyulai Várfürdő weboldalát is segítségül lehet hívni.

Az Alföld egyik legszebb fürdővárosa, Gyula

Számtalan akciós ajánlat közül választhatnak a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatában böngészők is. Az elfogadóhelyek között a Várfürdő is megtalálható. A pihenőkártya bármelyik alszámlájának kerete felhasználható a fürdőbelépő megvásárlásához és a szállásköltségek rendezéséhez. A gyógyfürdő és az AquaPalota mellett a Castello Szaunapark frissítő szolgáltatásai is elősegítik a feltöltődést.

A Vár és a Kilátó mellett az év minden szakában remek szórakozást biztosít a télen-nyáron működő Gyulai Várszínház programajánlata. A Várszínház előadásaira is lehet a SzépKártya szabadidő alszámla keretéből jegyet váltani. Az Alföldre – és a városba – érkezők további szórakozásáról neves gasztronómiai és hagyományőrző fesztiválok is gondoskodnak.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: