Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

A Pannónia Fesztivál megalapozza a nyár hangulatát

Nyolcadik alkalommal várja a zenerajongókat a Pannónia Fesztivál, azaz a PAFE. Kiváló zenék, nemzetközi és hazai sztárok, steak és remek hangulat gondoskodik arról, hogy jól induljon a nyár. A rendezvényre belépő a K&H és az OTP SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is megvásárolható.

Település: Szántódpuszta
Időpont: 2014. június 5-8.

Szántódpuszta biztosítja a helyszínt a VIII. Pannónia Fesztiválnak. A PAFE idén is tökéletes választás, ha szeretnénk megalapozni a nyár remek hangulatát. Ez a sokszínű zenei rendezvény többféle zenei stílus világhírű képviselőivel, színvonalas koncertekkel várja az ide érkezőket. Külföldi és hazai sztárok zenéi és a STEAK teszi teljessé a szórakozást.

Az eseményre többféle belépőjegy váltható, napijegy és bérlet is. A rendezvény szervezője az OTP és a K&H SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható, a kártyák szabadidő alszámlájáról lehet megvenni a jegyeket. A helyszíni SZÉP Kártyás vásárlás mellett hamarosan elővételben is lehet a cafeteria keretből belépőt vásárolni.

A Pannónia Fesztivál megalapozza a nyár hangulatát

A PAFE fellépői között olyan nevek is szerepelnek, mint a THE OFFSPRING, a Freestylers, a Junkies, Majka, a Quimby és még nagyon sokan. Akik belefáradtak a zenehallgatásba, koncertekbe, akár a Balaton déli partját is felfedezhetik. A szemben lévő Tihanyi apátság, valamint a Balatoni borvidék zamatos borai is sokat emelhetnek a hangulaton.

A fesztivál idejére a balatonföldvári, valamint a környékbeli szállások kínálatából is választhatunk. A szállásszolgáltatók között számos SZÉP Kártya elfogadóhely is található.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: