Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

A Mátra lett 2013 legszebb kirándulóhelye

Az Év Legszebb Kirándulóhelye 2013-ban a kirándulók szavazatai alapján a Mátra lett. Az öt legnépszerűbb kirándulóhely között a Bakony, a Bükk, a Cserhát és a Vértes is megtalálható. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mátraszentimrén is várják a kirándulókat.

Település: Mátraszentimre

Magyarországon 2013-ban a Mátra lett az év legszebb kirándulóhelye. Ezt a megtisztelő címet a Mátra egy fotópályázat keretében nyerte el. A pályázatnak köszönhetően több száz saját készítésű fényképpel nevezték kedvenc helyüket a kirándulók. A cél az volt, hogy Magyarország kirándulóhelyeit, mint tökéletes családi kirándulás célpontját mutassák be a fotót beküldő kirándulók.

Hazánk csodás természeti kincsekkel várja a turistákat, kirándulni vágyókat az év minden szakában. A beküldött fotók is arról tanúskodnak, hogy – hacsak egy rövid hétvégére is, de – előszeretettel keressük fel a Mátrát, a Vértest, a Bakonyt, a Cserhátot, vagy épp a Bükk hegységet. Ez az öt legnépszerűbb kirándulóhely a beküldött fotók alapján.

A családok általában hosszú hétvégékre, illetve 1-2 napos kirándulásokra terveznek. Az akciós környékbeli szálláslehetőségeket kihasználva, a családdal együtt fedezhetjük fel hazánk természeti szépségeit. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mátraszentimrén is többféle, kedvező árfekvésű szállással várják a kirándulókat. Az ajánlatok között a turistaházaktól, magánszállásoktól kezdve a panziókig, a falusi turizmust képviselőkig, több szállástípus megtalálható.

A Mátra lett 2013 legszebb kirándulóhelye

Mátraszentimre a téli sportok szerelmeseinek is ideális helyszín. A sípark 2002 óta várja a síelni, szánkózni vágyókat. A szabadidős programok között paintball, wellness és minigolf lehetőség is várja a kirándulókat.

Az Év Kirándulóhelye pályázatnak az a célja, hogy megismertessen bennünket a Magyarországon található gyönyörű helyekkel, az ország természeti kincseivel. A fotópályázat szervezői szeretnék minden évben megrendezni ezt a tematikus pályázatot, ezáltal felhívják a családok figyelmét arra, hogy kirándulni milyen remek lehetőség a családi kötelékek megerősítésére is.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: