Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

2015-ben tizedszer lesz Torkos Csütörtök

Tizedszer rendezik meg a nagy sikerű farsangi akciót, a Torkos Csütörtököt, 2015. február 19-én. Az akcióban részt vevő éttermek – melyek legtöbbje a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is szerepel – fél áron kínálnak ízletes menüket a torkoskodni vágyó vendégeknek.

Időpont: 2015. február 19.

Tízedik alkalommal rendezik meg a Torkos Csütörtök névre keresztelt farsangi akciót a hazai éttermek. Az akció keretében a részt vevő éttermek finomságait fél áron kóstolhatják meg a vendégek. A legtöbb étteremben a SZÉP Kártya vendéglátás alszámla egyenlegéből is lehet fizetni. A Torkos Csütörtök keretében a Magyar Turizmus Zrt. a hazai gasztronómia ízeit, a minőségi magyar sertéshús fogyasztását kívánja népszerűsíteni.

A legfrissebb információk szerint már több mint 440 étterem kínálatából lehet csemegézni február 19-én. Az elmúlt években ez a program egyaránt pozitív visszajelzéseket kapott mind a vendéglátóhelyek, mind a vendégek részéről.

2015-ben tizedszer lesz Torkos Csütörtök

Az elmúlt évben hatszáznál is több étterem fogadta kedvezménnyel vendégeit. A hagyományosnak mondható éttermeken túl idén is csatlakozik az akcióhoz a MÁV Nosztalgia vonata, a Gyertyafény Expressz Vacsoravonat, a Budapest Nyugati pályaudvaron.

Az éttermek ezen alkalom keretében a rendezvény hetében, illetve az azt megelőző héten használt, ún. „a la carte” étlapjuk és itallapjuk kínálatából biztosítanak 50 százalékos kedvezményt az étel-, és italfogyasztásból.

A rendezvényt koordináló honlapon még 2015. február 15-ig regisztrálhatnak a csatlakozni kívánó éttermek. A honlapon regionális szintű étteremkereső lehetőség várja a látogatókat. Több étterem már azt is jelezte, hogy meghosszabbítja féláras akcióját a Torkos Csütörtök rendezvényt követően is – erről is lehet tájékozódni.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: