Utazás
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
47 találat az utazás rovatban
Ízek, borok, fesztivál, Erdőbénye vár

Augusztus 16-18. között rendezik meg a Bor, mámor, Bénye fesztivált Erdőbénye kertjeiben. Kiváló Tokaj-Hegyaljai borokkal, zempléni ételkülönlegességekkel, zenével és családi programokkal várják az érdeklődőket.

A Facebook dönti el, hol nyaralunk

Az ismerősök facebookos képei alapján dől el, hol nyaral az emberek többsége, állítja egy friss kutatás. Dicsekedni pedig egyenesen imádunk, a vakációs fotók nyolcvan százaléka a közösségi médián landol, egy részük kifejezetten azért, hogy irigykedjenek ránk.

Zsóry fürdő hivatalosan is gyógyhely lett

Mezőkövesd a matyók fővárosa, emellett fürdőváros is. Az itt található nagy hírű Zsóry Gyógy- és Strandfürdő nemrég hivatalosan is megkapta a gyógyhely minősítést. A fürdőben MKB, K&H és OTP SZÉP Kártya mindhárom alszámlája használható belépőjegy vásárlásra.

Debrecen zenével és mézeskaláccsal

Finom mézeskalács, tradicionális mézfelhasználási ismeretek és jazz zene várja ezen a hétvégén a Debrecenbe látogató vendégeket. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek debreceni kínálata is remek lehetőségeket ígér.

Ízletes program a Csokoládé Fesztivál

2013. augusztus 23-25. között rendezik meg a VI. Országos Csokoládé Fesztivált Szerencsen. Változatos programok, jó zenék és rengeteg csokoládé várja az érdeklődőket. A városi szálláshelyek között sok megtalálható a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között.

Országos gyógyfürdő lett a mórahalmi Szent Erzsébet

Mostantól SZÉP Kártya egyenlegből fürdőbe is lehet járni. A Szent Erzsébet Gyógyfürdő jó választás, a mórahalmi fürdő ugyanis országos jelentőségű gyógyfürdő kategóriába lépett elő.

Múlt a jelenben Sárospatakon

Ünnepi rendezvény várja az érdeklődőket 2013. július 19-21. között Sárospatakon, az Ostromhétvégén. Hadi játékok, csatajelenet és színházi előadás szórakoztatja a vendégeket. SZÉP Kártya elfogadóhelyek Sárospatakon is várják a kártyabirtokosokat.


Notice: Undefined offset: 47 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/utazas-cikkek.php on line 100

Notice: Undefined offset: 48 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/utazas-cikkek.php on line 100

Notice: Undefined offset: 49 in /home/m616502/szepkartya.hu/www/utazas-cikkek.php on line 100
1 2 3 4
5