Utazás
Szegfű Apartman
A rovat támogatója:
47 találat az utazás rovatban
Borfesztivál Balatonmáriafürdőn

2014. június 14-én rendezik Balatonmáriafürdőn az I. Máriai Merlot Rosé Fesztivált. Ízletes borok, jó hangulatú gyerekprogramok, állatsimogató, profi favágók és kiváló zenék a programban. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek várják vendégeiket a Balaton partján.

A Pannónia Fesztivál megalapozza a nyár hangulatát

Nyolcadik alkalommal várja a zenerajongókat a Pannónia Fesztivál, azaz a PAFE. Kiváló zenék, nemzetközi és hazai sztárok, steak és remek hangulat gondoskodik arról, hogy jól induljon a nyár. A rendezvényre belépő a K&H és az OTP SZÉP Kártya szabadidő alszámla keretéből is megvásárolható.

A Margitsziget szökőkútja több dallammal varázsol

Budapest egyik legkedveltebb kiránduló és pihenőhelye a Duna által körülvett Margit-sziget. A Margitszigeten az ország legnagyobb, zenélő szökőkútja mellett csodás élővilág, strand, uszoda és termál hotel is található. Sziget-szerte SZÉP Kártya elfogadóhelyekkel is találkozhatunk.

Zalaegerszegi majális pálinkával és mangalicával

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre Zalaegerszeg és a Dunántúl egyik legnagyobb gasztronómiai és kulturális rendezvénye, a Pálinka és Mangalica Majális. 2014. április 30-május 4. között 5 napon át az ízeké, a kultúráé és a szórakozásé a főszerep.

Gyulán extra kedvezmények várnak

Gyula kedvelt célpont a turisták, fürdőzést és wellnesst kedvelők körében. A város nevezetességei, gasztronómiai és kulturális kincsei az év minden szakában remek kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak az ide érkezőknek. A Visit Gyula Card turisztikai kedvezménykártyával extra kedvezmények érhetők el.

Újra vár mindenkit a Tatai Patara

Hetedik alkalommal rendezik meg a török kori történelmi fesztivált Tatán. A Tatai Patara 2014. május 30-június 1. között várja a látogatókat Európa egyik legnagyobb és egyben különleges rendezvényére.

Maskarádé Debrecenben, szállás SZÉP Kártya keretből

2014. február 21-23. között jó hangulatú program várja az érdeklődőket Debrecenben a Maskarádé és pálinkafesztivál keretében. A télűző hétvége tökéletes időtöltést kínál az egész család számára. A SZÉP-Kártya elfogadóhelyek bőséges kínálatával a Cívisváros szinte minden pontján találkozhatunk.

A Mátra lett 2013 legszebb kirándulóhelye

Az Év Legszebb Kirándulóhelye 2013-ban a kirándulók szavazatai alapján a Mátra lett. Az öt legnépszerűbb kirándulóhely között a Bakony, a Bükk, a Cserhát és a Vértes is megtalálható. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mátraszentimrén is várják a kirándulókat.

Busójárás Mohácson, 2014-ben is

Idén is jönnek a maszkos, télűző lények, a busók. A Mohácsi Busójárás 2009 óta az UNESCO Szellemi Kulturális Örökség reprezentatív listáján is megtalálható. A szállások közül foglaljon a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatából!

2014-ben is lesz kocsonyafesztivál Miskolcon

A nagy sikerű Kocsonyafesztivál tizennegyedik alkalommal vonultatja fel a hagyományos miskolci ízeket. Színes programok, finom falatok és a SZÉP Kártya elfogadóhelyek Miskolc számos pontján várják az érdeklődőket.

1
2
3 4 5