SZÉP Kártya elfogadóhelyek Zsira térségében

Kiemelt zsirai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Zsira térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Zsira településen:

A Kisalföld nyugati részén, a Répce folyó mentén fekszik Zsira. Ez a kedves kis település Győr-Moson-Sopron megyében, az országhatárhoz közel található. Kedvező elhelyezkedése révén több neves hazai fürdővárosba is könnyen el lehet jutni a faluból. A zsirai főút pedig egészen az osztrák határhoz vezet.

A kis falu turisztikai szempontból azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Zsirán színvonalas szálláshelyek és étkezési lehetőségek mellett főként a túrázást kedvelők találják meg számításukat. A Bük-Bükfürdő - Zsira - Locsmánd közötti szakaszon egy 10 km-es kerékpárút, emellett számtalan változatos útvonal várja a két keréken kirándulókat. A falu nevezetességei között mindenképpen meg kell említeni a Rimanóczy kastélyt. Emellett több emlékhely, valamint családi golfpálya is várja az ide érkezőket.

A Nyugat-Dunántúl eme apró gyöngyszemében több helyen is lehet fizetni a plasztikkártyával. Igényes szálláshelyek, ízletes ételek, elragadó környezet, valamint az aktív pihenés számos formája várja településre érkezőket.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Zsira környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.