SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tótkomlós térségében

Kiemelt tótkomlósi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Tótkomlós térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tótkomlós településen:

Az Orosházi kistérségben, Békés megye déli részén találjuk Tótkomlóst. A Dél-Alföldön fekvő kisváros néprajzi gyűjteményekkel és emlékekkel, valamint strand- és gyógyfürdője színvonalas szolgáltatásaival várja a településre érkezőket. Tótkomlóson a hagyományokat a Szlovák Tájház, a Tanyamúzeum, és a Szlovák Néprajzi Ház kiállításain lehet megtekinteni, és a városházával szemben is található egy szépséges néprajzi gyűjtemény. A városka szívében a Komló Szálló épülete mellett, a település szimbólumának számító evangélikus templom magasodik. A főtéren áll a Szent István szobor és díszkút, és további különleges látványosság az újratelepítés alkalmából állított emlékmű is.
A Rózsa Fürdő strand- és gyógyászati szolgáltatásaival, valamint wellness lehetőségekkel teszi még élvezetesebbé az itt eltöltött időt. A fürdőnek különleges hangulatot biztosít a létesítményt átszelő élővíz-csatorna, mely elválasztja a nyugalmasabb és élénkebb, zajosabb részeket. Pihenőkártyával itt is sok helyen lehet fizetni, mert plasztikkártya elfogadó helyek Tótkomlóson is találhatóak. Akik a túrázást kedvelik, a közeli Orosháza egyik legszebb részéhez, a Gyopáros-tóhoz is kirándulhatnak.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Tótkomlós környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.