SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szokolya térségében

Kiemelt szokolyai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Szokolya térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szokolya településen:

A Börzsöny hegység lábánál, Pest megye északi részén fekszik ez a kis település. Szokolya csodás környezetével, friss levegőjével és programjaival remek hely az aktív pihenésre. Lovas programok, túrázási lehetőségek, falusi gazdálkodás és a Királyréti Erdei vasút várja az ide látogató turistákat. Ez a kisvasút, mely keresztülhalad Szokolyán, egyike az ország legrégebbi erdei vasútjainak. A kisvonat felvisz a Királyrétre, ahonnan a legszebb börzsönyi túrákra indulhatnak a vállalkozó szelleműek. Teljesítménytúra és több turistajelzés is vezet erre. A közép-magyarországi falu fölötti Somos-hegyen a Kacár tanya festői környezetben várja az érdeklődőket. Az igazi falusi életet, a gazdálkodást és különféle népi mesterségeket lehet alaposan megismerni a tanyán. Plasztikkártya elfogadó helyek Szokolyán is várják a plasztikkártya birtokosokat. A helyi nevezetességek között múzeum, templom és köztéri szobrok is vannak. A szokolyai Fő utca pedig palóc házsorával hívja fel magára a figyelmet. Érdemes felkeresni ezt a kedves kis települést. A helyiek vendégszeretete, a gyönyörű panoráma és az igazi vidéki nyugalom tökéletes helyszínné teszi a községet a pihenésre, kikapcsolódásra.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Szokolya környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.

Kiemelt elfogadó helyek: