SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szalafő térségében

Kiemelt szalafői (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Szalafő térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szalafő településen:

Szalafő egy elbűvölő kis község a vas megyei Örség tájegységben. Az országhatárhoz közel, az Őrségi Nemzeti Park központjában fekszik. Múltja, történelme a honfoglalást követő évektől kezdődik, és lakóinak köszönhetően a jövő generáció is megismerheti a jellegzetes szokásokat. A szalafői Pityerszeren az emeletes kástu, a pálinkafőzde épülete, valamint a Jakosa Porta tökmagprése, a tökmagolaj készítéséhez szükséges eszközök mellett a környéket túraösvények, tanösvények segítségével járhatjuk be. A hangulatos fogadók és falusi szálláshelyek, vendégházak, a népművészeti látnivalók élményekben gazdag időtöltést biztosítanak az ide látogatóknak. Szalafőn lehetőség van lovaglásra, kocsikázásra és kerékpáros túrázásra is. A község környékén horgásztó, fürdőzésre alkalmas tó is várja a turistákat.

Szalafő természeti adottságai, valamint a gondosan megóvott tárgyi emlékek segítségével bepillantást nyerhetünk eleink életébe, az építészeti megoldások, a helyi gazdálkodás és a népművészet tekintetében egyaránt. A környékbeli rétek, a Pityerszeri népi műemlék együttes, a Szalafői Életfa és szigorúan védett területté nyilvánított Fekete-tó tökéletes úti célok lehetnek.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Szalafő környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.

Kiemelt elfogadó helyek: