SZÉP Kártya elfogadóhelyek Parádfürdő térségében

Kiemelt parádfürdői (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Parádfürdő térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Parádfürdő településen:

Az ország egyik legrégibb gyógyhelye, az Észak-Magyarországon, Heves megye területén található Parád. A település a Mátra északi oldalán terül el. Parádhoz tartozik a gyógyfürdőjéről és szanatóriumáról is nevezetes Parádfürdő. A környék többféle összetételű gyógyvízzel is rendelkezik. A gyógyszanatórium mellett az intézményi és magánüdülők, valamint további szálláshelyek is várják a pihenni, gyógyulni vágyókat. Parádon a palóc kultúra is jelentős idegenforgalmi értéket képvisel. A népcsoport csodás hagyományai, kultúrája mellett lovas hagyományok, és a település múzeuma várja az érdeklődőket. A természetjáróknak a Mátra biztosít kihívásokat. Plasztikkártya elfogadó helyek Parádfürdőn és Parádon is találhatóak. Remek kikapcsolódást nyújthat a parádfürdői állatkert is. Érdemes mindenképpen felkeresni a Károlyi-birtokon, a Cifra Istállóban helyet kapó Kocsimúzeumot, melyben hintók, lovasszánok, konflis és fiaker is megcsodálható. A nagyközség római katolikus templomába is érdemes betérni. Ha Parádon járunk, az Ásványvíz Gyűjtemény is érdekes program lehet. Huszonöt ország több mint 350 palack ásványvize mellett itt a fürdővel kapcsolatos dokumentumok és képeslapok is megtekinthetőek.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Parádfürdő környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.