SZÉP Kártya elfogadóhelyek Palkonya térségében

Kiemelt palkonyai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Palkonya térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Palkonya településen:

Különleges, békés hangulatot áraszt a baranya megyei, 350 főt számláló kis község, Palkonya. A település a nagy hírnévnek örvendő villányi borvidék részeként aktív állomása a villányi borútnak. A környéket gyalogos és kerékpár-túrák útvonalain is be lehet járni. Az elbűvölő falucskát három halastó öleli körül, páratlan panorámája a szőlőhegyről teljesedik ki igazán. A Dél-Dunántúl siklósi kistérségében fekvő településen a falusi turizmus képviselői kínálnak szállást az ide látogatóknak. Plasztikkártya elfogadó helyek Palkonya szolgáltatói között is találhatóak.
A helyi programok között nagy népszerűségnek örvend a pünkösdi Nyitott pincék ünnepe, illetve nyaranta az Ördögkatlan Fesztivál. A fesztiválon kulturális és zenei programok mellett ízletes borokkal és finom falatokkal várják az ide érkezőket a helyiek. A község 2007-ben elnyerte az Európa Kulturális Faluja megtisztelő címet. Nevezetességei között országos és helyileg védett műemlékek is találhatóak. Országos műemlék-védelem alatt áll a palkonyai pincesor és a helyi katolikus templom. A helyi védelmet élvező 52 sváb parasztház, valamint a pincesor valódi látványosságnak számít. Érdemes felkeresni a szőlőhegyen álló Szent Bertalan kápolnát is.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Palkonya környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.