SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mersevát térségében

Kiemelt merseváti (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Mersevát térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mersevát településen:

Vas megye határán fekszik ez az apró, Nyugat-Dunántúli község, a Marcal folyó mentén. Mersevát csendes, békés kis falu. Lakói vendégszerető, összetartó emberek, akik gondosan vigyázzák otthonuk minden utcáját. Akik szeretnék maguk mögött hagyni a nagyvárosi nyüzsgést és rohanást, azok számára ideális helyszín lehet a pihenéshez ez a kis falu. Merseváton három játszótér is található, így gyermekes családok kikapcsolódásához tökéletes. A község nagyrészt sík terepre épült. Nevezetességei között az evangélikus templom, és az azzal majdnem szemben, a főút másik oldalán álló a katolikus templom említhető. A merseváti faluközpont egy fenyőkkel övezett parkkal is várja az ide látogatókat. A parkban emlékmű hirdeti az I. és II. világháború áldozatainak és hőseinek emlékét. Bár a falu kicsi, plasztikkártya elfogadó helyek Merseváton is várják a turistákat. A horgászat szerelmeseit a Marcal folyó, és a Tőzegtó halállománya várja. Akik a túrázást választják, csodás sétát tehetnek a festői szépségű Ság-hegyi tájvédelmi körzetben. Mersevát programjai között a kultúra, a művészet és a sport, valamint a falunapi rendezvények egyaránt megtalálhatóak.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Mersevát környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.