SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mende térségében

Kiemelt mendei (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Mende térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mende településen:

Hét domb ölelésében helyezkedik el ez a négyezer fős, kedves kis Pest megyei település, Mende. A Budapest környéki, de mégis nyugalmas, csendes község a kikapcsolódás ideális helyszíne. A csodás panoráma mellett a helyiek vendégszeretetét is élvezheti, aki erre jár. A megújuló településen fitness terem, a kisebbek számára sóbarlanggal felszerelt játszóház kínál kellemes időtöltést. A főút mellett egy pizzéria és a Mendei Kuruc Csárda kínálja ízletes fogásait az útjuk során megéhezőknek. A helyi lovardában lovaglásra is van lehetőség, míg a környékbeli horgásztavak a türelmesek sportját kedvelőket várják.

A települést a Tápió patak szeli át. A község gazdag múltjának bizonyítéka a Nemzeti Múzeumban megtekinthető különleges, a késő bronzkorból származó lelet a környéken fellelt urnatemetőből került elő. Mendén, a település határában lévő dombok több vár romjait is rejtik. Közép-Magyarország ezen részén a túrázók számára Nagykáta felől jelzett túraútvonalak is bejárhatóak.

Mende, a maga békés, nyugodt életritmusával, könnyű megközelíthetőségével tökéletes választás lehet a nagyvárosi nyüzsgés kipihenésére.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Mende környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.