SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kisvárda térségében

Kiemelt kisvárdai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Kisvárda térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kisvárda településen:

A Rétköz és a Nyírség határán egy igazi kincsesbányára bukkanhat aki idelátogat, hiszen Kisvárda területét már a honfoglaló magyarság előtt is lakták. Legfőbb ékessége a ma már színházként üzemelő Kisvárdai vár, mely még a 15. században épült, Zsigmond király engedélyével, Várdai István akkori érsek felügyeletével. A monumentális épület ma már újra teljes pompájában ragyog és tíz éve már a Vármúzeum is várja az érdeklődőket. Ugyancsak a múlt egy szeletébe nyerhetünk bepillantást, ha felkeressük a Rétközi Múzeum egyik impozáns kiállítását, illetve ha a 17. századi tűzvészben elpusztult, de időközben újjáépített Római katolikus templom előtt rójuk le kegyeletünket. Kisvárda legismertebb nevezetessége azonban ennek ellenére mégis a modern kor szülötte. Az Aquacinema lélegzetelállító csúszdaparkjával, élmény- és hullámmedencéjével felejthetetlen nyári kikapcsolódást jelent kicsiknek és nagyoknak. A véget nem érő szórakozás mellett termálvize nyújt segítséget a gyógyulni vágyók számára. A Cinemaqua Film- és Natúrpark pedig a mozik világába repíti az ide érkezőket. Megannyi felépített díszletével, virtuális valóság élményével egy olyan szórakoztató komplexum ez, ami 30 hektáron varázsolja el látogatóit.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Kisvárda környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.