SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kemence térségében

Kiemelt kemencei (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Kemence térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kemence településen:

Festői környezet, hangulatos erdei kisvasút, és remek túrázási lehetőségek sora várja a Börzsöny egyik legszebb településére, Kemence községbe érkezőket. Pest megye északi csücskében foglal helyet ez a kis település. A természetet kedvelők, túrázók, kirándulók számára kedves kis faluból tanösvények segítségével lehet bejárni a Börzsönyt. Kemence kisvasútja pedig vadregényes tájakon át, egészen a Fekete-völgyig viszi el utasait. A Közép-Magyarország északi részén fekvő kicsiny település csodás tájai és kisvasútja mellett erdészeti és kisvasút múzeum várja az érdeklődőket. Az itt található gyűjtemény igazi időutazásra invitál. A Kemencei Erdei Múzeum Vasút különleges ritkaságokat, mozdonyokat és szállítóeszközöket, vasútmodelleket mutat be a látogatóknak. A településen, illetve az üdülőtelep környezetében erdei iskolai programok is működnek, melynek keretében a városi, nagyvárosi közegben élő gyermekek megismerhetik a természet csodáit, növény- és állatvilágát, az igazi vidéki életet.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Kemence környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.