SZÉP Kártya elfogadóhelyek Karcag térségében

Kiemelt karcagi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Karcag térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Karcag településen:

A Kunsági Birkapörkölt szülővárosaként Karcag nem csupán a kulináris élvezeteket keresők számára kitűnő célpont. A Nagykunság legnagyobb városaként kulturális öröksége ugyanis hatalmas, népművészete - elsősorban Kántor Sándor fazekasmesternek hála - Európa szerte ismert és elismert. Emiatt aztán a városba látogatók számára az egyik legfontosabb látnivaló az ő nevével fémjelzett Fazekasház, ahol alaposan megismerkedhetünk a Kossuth-díjas mester életével. Ugyancsak említésre méltó a Nagykunsági Tájház, amit az asztalosmesterek alkotásai tesznek egyedivé. A régmúlt felidézését követően a természet lágy ölén dolgozhatjuk fel az élményeket, erre pedig a Karcagi Parkerdő tanösvényénél elképzelni sem lehetne csodálatosabb útvonalat. A város határában érdemes meglátogatni a Zádor-hidat, mely ugyan sehová sem vezet, ám látványa magáért beszél. Egész napos kikapcsolódást jelentenek a Szélmalmi Fogadóház kiállításai és az innen induló túrák, amelyek a városhatár élővilágába engednek bepillantást. Végül pedig essen szó a kulináris élvezetekről is, hiszen a Karcagi Birkafőző Fesztivál nem véletlenül világhírű. A júniusban megrendezendő hagyományra rendszerint több ezren érkeznek és közel húszezer adag étel fogy el, nem kérdés tehát, hogy mikorra időzítsük látogatásunkat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Karcag környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.