SZÉP Kártya elfogadóhelyek Háromhuta térségében

Kiemelt háromhutai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Háromhuta térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Háromhuta településen:

Borsod-Abaúj-Zemplén megye (Észak-Magyarország) északi részén találjuk ezt a csendes kis községet. Háromhuta az igazi túrázók, hegy- és sziklamászók, biciklizők paradicsoma. Már maga a zempléni táj vonzza a természetjárókat, azonban a háromhutai erdei túrák, turistaútvonalak, valamint a hegyi és országúti biciklitúrák teszik igazán izgalmassá a környéket. A túrák között rövidebb (4 km-es) és hosszabb (15-25 km) útvonalakat is találunk Az igazán bátrak Háromhutáról indulva, megtehetik az 50 km-es Zemplén teljesítménytúrát is. A közelben három fő sziklamászó rész várja a kalandvágyókat, Sólyombérc, Pengőkő és Kerekkő. A kerékpáron érkezők is többféle túrahosszon, 10-től közel 90 km-ig tartó túrán tehetik próbára erejüket és kétkerekűjüket. Vízi sportok, horgászat és lovaglás is választható. Háromhután szinte minden van, ami a mozgással kapcsolatos, a szállások tekintetében legfőképp a falusi turizmus jellemzőit kínálja. Plasztikkártya elfogadó helyek ebben a csodás kis községben is találhatóak. Bár a falura a túrázással kapcsolatos programok a jellemzőek, látnivalót itt is találunk. Érdemes végig járni a falut, megcsodálni a rendezett portákat és a díszes homlokzatokat. Újhután a Csobogó forrás és a Harangláb, Középhután a Római Katolikus Templom, míg Óhután a Babuka tó kínál fantasztikus kilátást, ez utóbbi mellett szalonnasütési lehetőség is várja a kirándulókat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Háromhuta környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.