SZÉP Kártya elfogadóhelyek Dobogókő térségében

Kiemelt dobogókői (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Dobogókő térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Dobogókő településen:

A Pilis hegység szívében található ez a nagy népszerűségnek örvendő kiránduló- és üdülőhely. Dobogókő Pest megye és Komárom-Esztergom megye határán található, a Visegrádi-hegység legmagasabb pontján. A hegyről páratlan kilátással tárul a túrázók szeme elé a Dunakanyar. Tiszta időben még a Magas-Tátra is látható. Dobogókőn található az ország első sípályája, és itt épült az első magyarországi menedékház is. A menedékház ma turista-múzeumként üzemel. A település elsősorban az aktív kikapcsolódáshoz biztosít tökéletes helyszínt, de jó választás azok számára is, akik a zajt és a rohanó életritmust szeretnék nyugalomra és csendre váltani. A dobogókői szálláshelyek is szerepelnek a plasztikkártya elfogadó helyek között. A turistaútvonal rajzolata egy felszállni készülő sólymot ábrázol, így a kitartó túrázók „a sólyom szárnyán” jutnak fel a hegy tetejére. A környék látnivalói között, a kilátó alatt található a Siketek Mária-kegyhelye, mely közkedvelt zarándokhely. A Napút-kilátó egy csendes, különleges hely a hegygerincen, alatta lehet megtekinteni a kultikus Szerköveket. Több kilátó, mesés természeti kincsek, a Rám-szakadék, és más látnivalók is emelik a közép-magyarországi régió eme gyöngyszemének vonzerejét. A fáradt vándorokat büfék, menedékházak és egy hotel is várja.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Dobogókő környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.