SZÉP Kártya elfogadóhelyek Diósjenő térségében

Kiemelt diósjenői (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Diósjenő térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Diósjenő településen:

Észak-Magyarországon, Nógrád megye nyugati részén, a Börzsöny lábánál található ez a kedves község. Diósjenő a túrázáshoz és a horgászáshoz kiváló helyszín. Gyönyörű környezetet biztosít azoknak, akik szeretnék kipróbálni magukat a település hét túrájában. Hegyek, völgyek és a hatalmas, ősidők óta meglévő, 38 hektáros Jenői-tó mellett remek túrát lehet tenni a Kenyeres-forráshoz, a Börzsönybe. A Jenői-tó környéke a horgászat kedvelőinek, a sporthorgászoknak is kiváló célpont. Két- és háromnyaras pontyok várják a türelmes pecásokat. Diósjenőn plasztikkártya elfogadó helyek, szálláshelyek és vendéglátásban érdekelt szolgáltatók egyaránt találhatóak. A település látnivalóit, a Római katolikus templomot és a református templomot is érdemes felkeresni. A katolikus templom oltárképe az olaszos nevű Josef Franciuscus Falconer keze munkáját dicséri, aki Mária Terézia udvari festője volt. Különleges, szemet gyönyörködtető látványt nyújt a diósjenői tornácos református parókia épülete. A falu központjában pedig az első világháború áldozatainak állított turulos emlékmű hirdeti a múlt történéseit. Ez a kis börzsönyi település tartalmas időtöltést kínál az ide érkező turisták számára.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Diósjenő környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.