SZÉP Kártya elfogadóhelyek Csesznek térségében

Kiemelt cseszneki (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Csesznek térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Csesznek településen:

A Bakonyban, Veszprém megye észak-keleti határán, festői szépségű környezetben található Csesznek. Ez a hangulatos község a Közép-Dunántúl egyik legnépszerűbb kirándulóhelye. Legfőbb nevezetessége a vár, de jelentős turisztikai erővel bír a Kőárok és az Ördögárok környéke is. Kihagyhatatlan a Cuha-völgyi vasút. Aki végig járja a völgyet, páratlan természeti élményekkel gazdagodhat. Vadregényes táj, sziklaszurdok, elképesztő környezet várja a kerékpáron, gyalogosan vagy lovon túrázókat. Ez a környék a Magas-Bakony egyik legcsodálatosabb része.
A településen falumúzeum mutatja be a község múltját egy látványos helytörténeti kiállítás formájában. A falu lélekszáma 5-600 között van, plasztikkártya elfogadó helyek Cseszneken is várják a kirándulókat. A cseszneki vár önmagában véve is csodás nevezetesség, azonban a várjátékok során kicsik és nagyok belekóstolhatnak a hajdani várbeli lovagok életébe is. A Várjátékok keretében Lovagi Hétpróba várja a vállalkozó szelleműeket. Az egész napos rendezvény a család minden tagjának maradandó élményeket kínál. Itt szokták rendezni a Skót Felföldi Játékokat is, mely szintén látványos családi program lehet.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Csesznek környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.