SZÉP Kártya elfogadóhelyek Berettyóújfalu térségében

Kiemelt berettyóújfalui (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Berettyóújfalu térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Berettyóújfalu településen:

Debrecentől mindössze negyedórányi autózásra, a román határ közelében fekszik Berettyóújfalu. A kisváros nyugodt légkörével igazi felüdülést jelent a mindennapok rohanásában megfáradt látogatóknak. Ideális célpont azok számára, akik egy kicsit kiszakadnának a nagyvárosok nyüzsgő zajától, és pár napra megtapasztalnák a vidéki nyugalom utánozhatatlan báját. A Népligetben található Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdő egész évben egyaránt remek kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak. Gyermekmedencéje mellett a sportolni vágyók egy kiváló úszómedencében tehetik próbára tudásukat, míg a nátrium-hidrogén karbonátos termálvíz a gyógyulásért érkezők számára jelent hatalmas segítséget. Az aktív pihenés mellett azonban kulturális látnivalókból sincs hiány. A Csonkatorony, azaz a Herpályi templomrom egy valaha hatalmas méretű kolostortemplom épen maradt része. Látogatásakor apró, ám emlékezetes bepillantást nyerhetünk a 11-12. századi építészet titkaiba. A néprajzi, irodalomtörténeti információkra vágyók számára a Bihari Múzeum állandó tárlata jelent minőségi kikapcsolódást. A környéken járva mindenképpen érdemes felkeresni a Rhédey Kastélyt, amely az autentikus, 19. századi berendezésével azonnal elvarázsolja a látogatókat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Berettyóújfalu környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.