SZÉP Kártya elfogadóhelyek Békés térségében

Kiemelt békési (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Békés térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Békés településen:

Békés megye középső részén, Békéscsabától bő tíz kilométerre, északra található Békés. A Dél-Alföld ezen városa a Körösök fővárosa, vagy a Hidak városa néven is ismert. A Békésbe látogatók gazdag kulturális programkínálattal találkozhatnak. Vízi túrák, szárazföldi, gyalogos és kerékpártúrák aktív részesei lehetnek. Festői környezet, 21 híd a Körösök felett, és kedves, vendégszerető emberek. Ezek a város legfőbb jellemzői. A gasztronómia is tartogat ínyencségeket a városba látogatóknak. A tájjellegű, ízes ételek fogyasztása mellett a Békési Pálinkafőzde falai közül kikerülő minőségi párlatok évszaktól függetlenül felmelegítik a testet és a lelket. Új turisztikai látványosság a városban a Békési Szilvapálinka Centrum, mely programkülönlegességekkel várja a turistákat. A Békési Szilvapálinka hungarikumként is jegyzett specialitás. Kóstolás, pálinkafőző tanfolyam és üzemlátogatás is emlékezetessé teheti a nyaralást, kikapcsolódást. Békésen is sok helyen találni plasztikkártya elfogadó helyeket. A nyugalmasabb kikapcsolódást a békési termálfürdő és a város fesztiváljai biztosítják. A városi fesztiválok, rendezvények között olyanokat találunk, mint a Békési Szilvapálinka Ünnep, vagy az „Egy hajóban evezünk” vízitúra.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Békés környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.

Kiemelt elfogadó helyek: