Trend Optika Di Moda - Budapest

Optikai szalonunkban a szemészeti szolgáltatások széles palettája elérhető. Tapasztalt szemész szakorvosok, diplomás optometristák, kontaktológusok és látszerész mesterek segítik vendégeinket, hogy megtalálják a számukra tökéletes megoldást. Vendégeink számára szakmai tanácsadást nyújtunk.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Trend Optika Di Moda - Budapest SZÉP Kártya
A Trend Optika Csoport budapesti üzlete a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgalópontja. Trend Optika Csoport tagjaként ma már több mint 20 év szakmai tapasztalattal a háta mögött várja vendégeit.

A prémium szolgáltatások, a kvalifikált szakemberek az exkluzív környezet és a kimagaslóan magas színvonalat képviselő termékek mind-mind hozzájárultak, hogy ma már több olyan szakmai elismerés birtokába jutottunk, amit csak kevés optika mondhat el magáról. Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák teljes szortimentje, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink. A Trend Optika egy egyedülállóan új lehetőséggel tudja fogadni pácienseit, amely megoldást kínál a látásproblémák feltárására.Egy speciális, 9 lépésből álló szemészeti vizsgálatot tudunk végezni, mely minden szemészeti problémára kiterjed.

Üzletünkben érintésmentes, non-kontakt vizsgálatra van lehetőség a Vision R800 típusú legmodernebb phoropter készülékkel, amely a dioptria század pontosságú meghatározását is képes elvégezni. Ez egy olyan, európai szinten is egyedülálló szemészeti eljárás, amely a vizsgáló szemész szakorvos vagy diplomás optometrista és a páciens számára lehetővé teszi, hogy a javasolt maximum távolságot tartva, a személyes érintkezés minimalizálásával részt vehessenek a vizsgálaton, amely megállapítja a pontos dioptriaértéket.

Szeretnénk biztosítani minden érdeklődőt, hogy a szemészeti vizsgáló és az üzlettér fertőtlenítése folyamatos, a legszigorúbb követelményeknek megfelelően. Vizsgálatra félóránként egy páciensnek tudunk lehetőséget nyújtani és minden vizsgálat után a készülék - melynek érintése nem szükséges - teljeskörű fertőtlenítése elvégzésre kerül.
Trend Optika Di Moda szolgáltatásai:
általános szemvizsgálat
kontaktlencse illesztés
szemüvegkészítés
szemfenékvizsgálat
szürkehályog szűrés
zöldhályog szűrés
gyerekszemészet
céges szemvizsgálat

Trend Optika Di Moda - Budapest SZÉP Kártya Trend Optika Di Moda - Budapest SZÉP Kártya Trend Optika Di Moda - Budapest SZÉP Kártya Trend Optika Di Moda - Budapest SZÉP Kártya Trend Optika Di Moda - Budapest SZÉP Kártya Trend Optika Di Moda - Budapest SZÉP Kártya Trend Optika Di Moda - Budapest SZÉP Kártya

Cím:
1051 Budapest, Arany János utca 12.
Tel.: (1) 269 0702
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 33' 20.8" N, 19° 6' 42.6" E
Megközelítés:
A Trend Optika di Moda az V. kerületben a Pomo D'Oro étteremmel szemben található.