Thelena Apartman - Tolna

Sok közeli látnivaló, Fadd-Dombori, Volent öböl, Tolnai Duna, Szekszárd, Paks. A szállásunk kiválóan alkalmas pihenésre, csendes, nyugodt hely. A házigazdák mindenben állnak a rendelkezésre. A kényelmet egy tágas nappali, hálószoba, hálófülke, fürdőszoba, WC, és egy nagyon felszerelt konyha szolgálja.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Tolna  >  Tolna
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Thelena Apartman - Tolna  SZÉP Kártya
A szálláson összesen pótágyakkal 6 főt tudunk elhelyezni. Nagy terasz infraszaunával, 6 főre étkező, dohányzó. Lehet grillezni, tárcsázni, ha szükséges a teraszon is biztosítunk hűtőt. Kérésükre az érkezésre bármit bekészítünk a szobába.

A konyhában van hűtő, fagyasztó, mini grill, kis sütő, villanyrezsó, kávéfőző, vízmelegítő, s minden egyéb felszerelés amire szükségük lenne. Tudunk kölcsönözni kerékpárokat. Kutyusok, cicások is jöhetnek hozzánk. Elérhető vonattal, busszal és gépkocsival, de volt már gyalogos és kerékpáros vendégünk is.
Cím:
7130 Tolna , Rákóczi u. 46.
Tel.: (30) 165 7270
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 24' 38.9" N, 18° 45' 16" E


Megközelítés:
A 6-os úttól 5oom-re, a vasútállomás 3 km, autóbuszjárat van az állomástól. Szekszárdtól 11 km. Figyeljenek arra, hogy a településen kettő Rákóczi utca van.

Kiemelt elfogadó helyek: