Szalma Csárda & Panzió - Esztergom

1990 óta fogadjuk a magyaros ízek kedvelőit Esztergomban, a Prímás-szigeten. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a Szalma Csárda. Nyáron a kerthelyiségből a Duna látványában gyönyörködhet a vendég.

Vendéglátás  >   Étterem
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Esztergom
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Halételek, Kerthelyiség-terasz, A la carte
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szalma Csárda & Panzió - Esztergom SZÉP Kártya
Esztergom a Duna-kanyar kapuja, a magyar katolikus egyház központja, idegenforgalmi és kulturális centrum. Itt a város legszebb helyén a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a Szalma Csárda. Télen 150 vendéget tudunk fogadni, nyáron a kerthelyiségben további 150 vendégnek kínáljuk a legjobb magyar csárdahagyományokat.

A csárda hangulatát meghatározza belső kiképzése, a hatalmas búbos kemence, melynél télen felforrósodik a hangulat és természetesen a levegő is. Étlapunkon megtalálható a borjú, marha, sertés, csirke ételek végtelen sora. Specialitásaink közé tartoznak a dunai halból készült ételek.
Cím:
2500 Esztergom, Nagy-Duna sétány 2.
Tel.: (33) 315 336; (33) 311 121
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Megközelítés Budapest felől A 10-es úton érkezve a városba, hajtson végig a Kiss János altábornagy főúton, át egyenesen a körforgalmon, majd a körforgalmat balra elhagyva (Árok utca) hajtson át a Tabán hídon, majd jobbra a Mária Valéria híd irányába. A Gőzhajó utcai kereszteződésnél megtalálja csárdánkat.

Kiemelt elfogadó helyek: