Rózsi Apartman - Balatonfűzfő

Közel a Balaton, csendes, nyugodt környezet a pihenni vágyó kedves vendégeink számára! Látnivalókban gazdag környék és sok sportolási, kirándulási lehetőség közül választhat. Többek közt a Fűzfői bob pálya illetve kalandpark, uszoda, teniszezési lehetőség és vitorlázás.

Szállás  >   Apartman
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonfűzfő
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Rózsi Apartman - Balatonfűzfő SZÉP Kártya
Két szoba összkomfortos apartman egész évben kiadó Balatonfűzfőn, csendes nyugodt környezetben. Ideális pihenőhely a csendre és nyugalomra vágyó emberek számára.

Teljesen felszerelt konyha, zuhanykabinos fürdőszoba, a szobákban színes tévé kábel csatornával.
A strand ezer méterre van a lakástól, de parkolója ingyenes. Fűzfő kártyát adunk, amivel ingyen lehet menni a strandra és néhány vendéglátó egységben is kedvezményt adnak rá.

Parkolás zárt udvarban, grillezési illetve bográcsozási lehetőség is adott. Gyermekeknek hinta és homokozó is van a kikapcsolódáshoz.
Cím:
8175 Balatonfűzfő, Hegyalja u. 13.
Tel.: (88) 450 572
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 4' 3.2" N, 18° 2' 36.6" E


Megközelítés:
Megközelítés autóval: A körforgalomból jobbra be a város felé, utána azonnal balra a benzinkút felé egyenesen és a második kereszteződésnél balra. Ez már a Hegyalja utca.
A vasútállomásról át a zebrán, majd fel a lépcsőn, át a parkon és balra egyenesen végig azon az utcán. Az utca végén jobbra, majd a legelső kereszteződésnél balra, és már meg is érkezett Hegyalja utcába.

Kiemelt elfogadó helyek: