Petneházi Nyaraló - Békésszentandrás

Körös-parti nyaraló kiadó Békésszentandráson a Kákafoki holtág partján! A nyaraló frissen felújított, apartman jellegű, kétszintes, hőszigetelt. Egész évben bérelhető, télen csempekályhával fűthető. A nyaraló 12m széles vízparttal rendelkezik, saját csónakkal, este megvilágítható mólóval.

Szállás  >   Üdülő, nyaraló
Dél-Alföld   >  Békés  >  Békésszentandrás
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Petneházi Nyaraló - Békésszentandrás SZÉP Kártya
Körös-parti nyaraló kiadó csendes szép környezetben Békésszentandráson a Kákafoki-holtág partján!

A holtág hazánk ötödik legnagyobb állóvize, mely kitűnő lehetőséget biztosít az ide látogató kedves vendégeknek nyaralásra, pihenésre, kikapcsolódásra vagy horgászatra.

A nyaraló közvetlenül a vízparton helyezkedik el, 12 méter széles saját partszakasszal rendelkezik. A ház apartman jellegű frissen felújított, hőszigetelt, télen-nyáron bérelhető csempekályhával fűthető.

A parton nagy méretű este kivilágítható móló található továbbá, egy külön a horgászoknak kialakított kis faház. Az igényes körös-parti nyaralóban 9+2 fő vendéget tudunk fogadni összesen.

A nyaraló előtt fedett terasz, hátul 2 autó számára kialakított fedett kocsibeálló található. A nyaralóház körül gondozott kert található, este az egész part kivilágítható. A kiadó nyaraló földszintjén nappali LCD Tv-vel, felszerelt konyha, valamint tusolós fürdőszoba található. Az emeleten található a két db hálószoba.

Az igényesen berendezett konyha teljesen felszerelt, mikró, kávéfőző, hűtőszekrény, sütő áll a nyaraló vendégek rendelkezésére

A nyaralóban kerti grill, bográcsozó, napozóágyak szolgálják a vendégek kényelmét. A szálláshoz saját csónak tartozik, külön kérésre elektromos csónakmotor is.
Cím:
5561 Békésszentandrás, Keresztháti üdülősor
Tel.: (20) 292 3800
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 53' 23.3" N, 20° 30' 46.8" E


Megközelítés:
A nyaraló Budapestről délkelet felé haladva Békés megyében Békésszentandráson található. A fővárostól mintegy 160 km-re Kecskemétről Békéscsaba irányában a 44-es főútról közelíthető meg.

Kiemelt elfogadó helyek: