Pákász Tanya - Gárdony- Agárd

A szállás gondozott kertjében egy 34 fő befogadására alkalmas 9 szobás faház, egy szintén 9 szobás 36 fős 2-4-6 ágyas szobákkal rendelkező kőház, 3 db önálló fa bungaló, valamint 5 db 2-4 ágyas kőház található. A bungalók és kőházak fürdőszobával, TV- el, hűtővel terasszal rendelkezik.

Szállás  >   Egyéb szállás
  >  Fejér  >  Gárdony- Agárd
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
Web: pakasz.hu
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Pákász Tanya - Gárdony- Agárd SZÉP Kártya
A Pákász Tanya ideális helyszív osztálykirándulások, táborok, családi, vagy céges rendezvények lebonyolításához. A Pákász Tanya 5300 m2-es zárt gondozott kertjében önálló faházakban, kőházakban több osztály, vagy akár egy nagyobb létszámú csoport (összesen 102 fő) elhelyezésére is lehetőség van.

A Pákász Tanya a Madárvárta természetvédelmi terület és a Park Strand Kemping és Túrafalu között, gyönyörű környezetben helyezkedik el. A Kemping közvetlen tóparti kijárattal rendelkezik, vendégeink részére ingyenes strandbelépőt biztosítunk.
strandhasználat
épített rönk játszótér
3 épített tűzrakó hely
grillező
ping-pong asztal
csocsó
kerékpár kölcsönzés
wi-fi
Cím:
2484 Gárdony- Agárd, Chernel István u. 54-55.
Tel.: (20) 669 0055
Web: pakasz.hu
Nyitvatartás:
04.01-10.15
GPS:
47° 11' 29" N, 18° 35' 17.9" E


Megközelítés:
Budapest irányából: az M7 autópályáról a 41. km-nél (Kápolnásnyék, Velence, Vereb kijárat) kell lejönni.
A 7. sz. főúton Agárd központjában található egyetlen közlekedési lámpánál jobbra kanyarodni, majd a vasúti síneken áthaladva balra, innen kb. 1200 m egyenesen.

Székesfehérvár (Letenye) irányából: az M7 autópályáról Székesfehérvár után, Agárd kijáratnál kell lejönni. A 7. sz. főúton a dinnyési, seregélyesei kihajtási lehetőség után egy nagy barna tábla „Velencei-tó” felirattal.

Kiemelt elfogadó helyek: