Margaréta Apartmanház és Hotel - Bogács

A modern berendezésű apartmanokat kínáló Margaréta Apartman és Üdülőház szálláshelye Bogácson, a Bükki Nemzeti Park mellett, a termálfürdőtől 500 méterre helyezkedik el. A szálláshelyen ingyenes wifi biztosított. Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek.

Szállás  >   Egyéb szállás
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Bogács
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Margaréta Apartmanház és Hotel - Bogács SZÉP Kártya
A változatosság vonzó. Ez jellemzi a Margaréta Apartman és Üdülőházat. Egy komplexumon választhat kikapcsolódásához szobát vagy apartman elhelyezést. Óriás parkolónk minden vendégnek udvaron belüli zárt, kamerával ellátott parkolót biztosít. Gyermekeik baleset mentesen élvezhetik a külön elszeparált játszótér örömeit. Homokos röplabdapályánk minden korosztálynak élményt nyújt. Meg nyitótűk a Wellnesst, 2 infraszauna, 1 finn szauna, 1 jagudzi. Alacart étteremmel rendelkezünk.

Hiszek az emberek szeretetében, jóindulatában és őszinteségében. Hangulatos éttermünkben gazdag ételkínálattal, magyaros ételekkel és széles választékkal rendelkező bárral állunk kedves vendégeink részére. Konferenciatermünkben és éttermünkben lehetőség van: - szakmai tréningek - csapatépítő rendezvények - komoly vagy könnyed eszmecserék - tematikus előadások - családi események rendezésére A wellness részleg mellett kérésre masszázs szolgáltatás is igényelhető

Hegyvidék, túrázás, friss levegő, termálvíz, bor és programok! Mi kellhet még a teljes pihenéshez, kikapcsolódáshoz? Tökéletes! Bogács – Szilvásvárad: A gyönyörű Szalajka-völgy természeti ritkaságok gazdag tárháza. Legnevezetesebb látnivalói: Sziklaforrás, Fátyol-vízesés, pisztrángos tavak, szabadtéri állatkert, erdei múzeum. Bogács – Eger: A történelmi múlt dicső tradíciója és romantikája, a korábbi korszakok épületei, a vár, a bazilika, a templomok, a kovácsoltvas kapuk, a freskók, a múzeum és a könyvtár kincsei éppúgy vonzó programot ajánlanak, mint a környék dombjai, hegyei és völgyei. Egerszalók: Fürdő, Sófürdő Miskolc – Diósgyőr: Vár Miskolc – Tapolca: Csónakázótó, Barlangfürdő Miskolc – Lillafüred: Vízesés, Palotaszálló, Hámori-tó , Vízesés télen Bogács – Cserépfalu: A Suba-lyuk barlangban találták meg a Neander-völgyi ősember maradványait. A népi építészet remekei, a három szintes borospincesor egyedülálló.
Cím:
3412 Bogács, Széchenyi utca 23.
Tel.: (70) 244 6370
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 12.6" N, 20° 32' 5" E


Megközelítés:
Tömegközlekedéssel: Budapestről, Miskolcról Mezőkövesdig vonattal, onnan autóbusszal Bogácsra. Egerből szintén gyakran induló autóbuszjáratokkal közelíthető meg a település.

Autóval: Az M3-as autópályát a mezőkövesdi lehajtónál elhagyva, vagy a 3-as főútról Mezőkövesdnél lekanyarodva érhető el Bogács. Eger felől Noszvaj irányában.

Kiemelt elfogadó helyek: