Körösparti Üdülő - Békésszentandrás

Békésszentandráson közvetlenül a Körös partjára épült a Siratói holtágon. A nyaraló két hálószobával, fürdővel, két WC-vel, egy teljesen felszerelt konyhával és a vele egy légtérben lévő nappalival várja a kedves látogatóit. Kényelmesen 4+2 főt tudunk elszállásolni.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Alföld   >  Békés  >  Békésszentandrás
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Körösparti Üdülő - Békésszentandrás SZÉP Kártya
Békésszentandráson közvetlenül a Körös partjára épült a Siratói holtágon.

A nyaraló két hálószobával, fürdővel, két WC-vel, egy teljesen felszerelt konyhával és a vele egy légtérben lévő nappalival várja a kedves látogatóit. Kényelmesen 4+2 főt tudunk elszállásolni. Kisgyermekek számára etetőszéket, ágyat, bilit, fürdető kádat kérésre biztosítunk. A nappaliban egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma található, a fürdőszoba és a hálószobák pedig fűthetőek. Vendégeink részére ingyenes Wifi elérhető.

A parkosított udvarban lengőteke, valamint rönkfa játszótér várja a gyermekeket mászókával, csúszdával, homokozóval és kétállású hintával. A vízpart felőli részen lehetőség nyílik bográcsozásra, napozásra. A vízparton stég és csónak áll a vendégek rendelkezésére. A nyugodt, csendes környezet nemcsak a pihenésre vágyó családoknak, hanem a horgászoknak is kellemes kikapcsolódást biztosít.
Cím:
5561 Békésszentandrás, Siratói üdülősor 27.
Tel.: (30) 249 4788
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
04.01 - 10.31.
GPS:
46° 53' 51.5" N, 20° 27' 48.7" E


Megközelítés:
Autóval Öcsöd felől érkezve Békésszentandrásra érve a Lukoil benzinkútnál rögtön jobbra fordulva majd megint jobbra fordulva egy kis hídon kell átmenni. A híd után balra kell fordulni, hogy elérjük a Siratói üdülősort. A házszám 27. Pontos linket a honlapunkon talál.

Kiemelt elfogadó helyek: