Körös-parti Vendégházak - Békésszentandrás

Körösparti vendégházaink: Egész évben bérelhető, medencés, klimatizált, gyerekbarát, új, vízparti, hőszigetelt tégla házak. Kitűnő horgászhelyek! Előfoglalási kedvezmény!

Szállás  >   Üdülő, nyaraló
Dél-Alföld   >  Békés  >  Békésszentandrás
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Körös-parti Vendégházak - Békésszentandrás SZÉP Kártya
Békésszentandrás a 44-es főközlekedési úton, Budapest felől érkezve Békés megye kapuja. Békésszentandrás és környéke már évezredek óta lakott település, ami kedvező fekvésének köszönhető.

A Körös folyó menedéket és megélhetést adott az itt letelepedett lakosságnak. A Körös-holtág, és az élő Körös érintetlen természeti környezetet kínál, de kedvelt horgászparadicsom is és a vadászat szerelmesei is apróvadakban gazdag területet találnak errefelé. A holtág mentén található számtalan üdülő bőven kínál szálláshelyet az ideérkezőknek.

Békésszentandrás a 44-es főközlekedési úton, Budapest felöl érkezve Békés megye kapuja. Békésszentandrás és környéke már évezredek óta lakott település, ami kedvező fekvésének köszönhető.

A település fekvését nagyban meghatározza az a tény, hogy a község területén fekszik Magyarország jelenlegi 5. legnagyobb állóvize, a Kákafoki-holtág. Ezért sokan az Alföld legszebb fekvésű falujának tartják. A településen több mint 500 hétvégi ház található, így idegenforgalmi jelleget kölcsönöz a településnek.
Cím:
5561 Békésszentandrás, Godrok-koze 19.
Tel.: (70) 638 1063
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 52' 17.7" N, 20° 29' 0" E


Megközelítés:
Budapest felől érkezve Békés megye kapuja. Békésszentandrás a 44-es főközlekedési úton.

Kiemelt elfogadó helyek: