Jikidenreiki.hu - Budapest

A Jikiden Reiki egy japán eredetű energetikai gyógymód és spirituális tanítás testi-lelki egyensúly megteremtésére, megőrzésére. Belső béke, nyugalom, kiegyensúlyozottság, jó fizikai közérzet, ezt mind megtapasztalhatod a kezelés hatására vagy ha elkezded gyakorolni ezt a japán technikát.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Életmód, Ismeretszerzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Jikidenreiki.hu - Budapest SZÉP Kártya
Szabó Gábor vagyok a jikidenreiki.hu oldal tulajdonosa, a blogom vezetője, ezen kívül reiki kezeléseket végzek és oktatom is ezt a japán licenszű módszert.

A Jikiden Reiki Intézem regisztrált tanáraként 2010. óta támogatom az embereket a testi-lelki egészség megőrzésében és helyreállításában.

Azonban ez a japán technika enné is többről szól: a benned szunnyadó képességek felébresztéséről, a belső harmónia megteremtéséről, mellyel pozitív változásokat tudsz elindítani az életedben.

A Jikiden Reiki mindig kéznél van és egy egyszerű, bárki számára megtanulható módszer. Képes vagy önmagadon alkalmazni vagy szűkebb, tágabb környezetedben ezt a kézrátételes energia átadáson alapuló technikát.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, várlak szeretettel a tanfolyamomra vagy tapasztald meg egy reiki kezelés során!

Üdvözlettel:
Szabó Gábor
Reiki tanár
Cím:
1075 Budapest, Károly krt. 3/A
Tel.: (70) 414 0508
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 44" N, 19° 3' 34.4" E


Megközelítés:
Csupán 5 percre az Astoria M2-es megállótól, mely tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, ugyanakkor nem könnyű parkolóhelyet találni a közelben. Így ezt mindenképp érdemes figyelembe venni. A lépcsőház akadálymentesített és liftfelvonóval rendelkezik, a kezelések, tanfolyamok helyszíne az AUM Jógaközpont 1075 Bp., Károly krt 3/A. (1.em.10.) 48-as kapucsengő.

Kiemelt elfogadó helyek: