Ibolya Vízparti Nyaraló - Gyomaendrőd

Kedves pihenni, horgászni vágyó vendégeink! Ahova csábítjuk Önöket, az egy csendes, közvetlen vízparti nyaraló, - akár nagyobb családok részére is - teljes összkomforttal, kényelmesen berendezve, gondozott kerttel, saját stéggel, horgászati-, fürdési- , és vízibicikl* használati lehetőséggel.

Szállás  >  Gyomaendrőd  >   Vendégház
Dél-Alföld   >  Békés
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Ibolya Vízparti Nyaraló - Gyomaendrőd SZÉP Kártya
Ha szeretne egy csendes, nyugodt, alföldi kisvárosban pihenni, horgászni, páratlan természeti szépségeiben gyönyörködni -esetleg gyógyító erejű termálvizében megfürödni-látogasson el hozzánk az Ibolya Vízparti Nyaralóba, Gyomaendrődre.

A várost egyedülálló módon, számos, konkrétan 16 halakban gazdag holtág öleli körül. Ennél fogva ideális helye a horgászat és a ma már oly kevés, érintetlen, vadregényes táj kedvelőinek.

A Hármas-Körös közelében, a Hantos-kerti holtág partján lévő, kétszintes, igényesen berendezett, összkomfortos, közvetlen vízparti nyaralónk 6-8 személy részére biztosít egész évben kényelmes, nyugodt pihenést. A parkosított kertben hintaágy, függőágy, kerti-bútor teszi kényelmessé a pihenést, valamint kőgrill, bográcshely várja a nyaralókat. A vízparton stég és vízibicikli* áll vendégeink rendelkezésére. A holtág, amely a Körös Halász Szövetkezet kezelésében áll, telepített. A víz nyári melegben kicsiknek és nagyoknak fürdési lehetőséget, felüdülést kínál. Az élő Hármas-Körös mellett - mely a háztól rövid sétával megközelíthető - még 15 holtág várja a víz és a horgászat szerelmeseit.

A Körös-Maros Nemzeti park túraútjai akár gyalogosan, akár kerékpárral igen sok szép látnivalót rejtenek az idelátogató természetkedvelők számára. A nyaralónkban kifüggesztett GYÜSZ-TE "Standard Program Ajánlata" színes programokat kínál kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

A város gazdag programválasztékkal szolgál az idelátogatóknak: (Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál, Motoros Találkozó, Sörfesztivál, Nemzetközi Volkswagen Bogár Találkozó, Augusztus 20-i Sokadalom, Nemzetközi Halfőző Verseny stb.

A városközpont, éttermek, kávézó, s a minden igényt kielégítő Liget Gyógyfürdő a háztól 10 percnyi sétára találhatóak.

A házban csak Önök tartózkodnak. Kis háziállat hozható!

Szeretettel várjuk Önöket.

Ibolya Vízparti Nyaraló - Gyomaendrőd SZÉP Kártya Ibolya Vízparti Nyaraló - Gyomaendrőd SZÉP Kártya Ibolya Vízparti Nyaraló - Gyomaendrőd SZÉP Kártya

Cím:
5500 Gyomaendrőd, Dobó I. u. 34.
Tel.: (30) 222 1749
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 56' 3" N, 20° 50' 27.9" E
Megközelítés:
Ha kocsival jönnek kedves vendégeink: 46-os, 4-es út - Szolnokon át - Törökszentmiklóson keresztül -Mezőtúr - Gyomaendrőd. A városban: Fő út - Szabadság tér - Hősök útja - Sas Patika után a 3-ik utca balra. Követni kell a vizet és a kis-gát bal oldalán kell jönni.
Vonattal: Keleti pu.