Harmony Vendégház - Egerszalók

A borkóstolás lehetősége csupán egy a sok közül, jöjjön el hozzánk, hogy a saját szemével is megtapasztalja mindazt, ami itt Önre vár! A Harmony Vendégház, mely Egerszalók szívében épült és egész évben várja minden kedves vendégét. Három apartmannal várjuk kedves vendégeinket max.16 fő.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Egerszalók
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Városlátogatás, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Harmony Vendégház - Egerszalók SZÉP Kártya
A jelenlegi helyzetre való tekintettel a régi 1-es 2-es közös konyhás apartmanunkat egybeolvasztottuk és az új neve "Földszintes Family nyolcágyas szoba". Falusias reggelivel is foglalható vendégházunk, amely Egerszalók központjától 200 méterre a termál - gyógyfürdőtől pedig 2 km-re található.

A ház mögött egy szép erdősáv húzódik, és ebből kifolyólag a környék csendes, pihenésre kiváló. Turizmus kártyával számos helyen (pld. fürdök, éttermek, barlanglakások, borospincék) kedvezményeket lehet igénybe venni.

Harmony Vendégház - Egerszalók SZÉP Kártya

Cím:
3394 Egerszalók, Kossuth Lajos utca 51.
Tel.: (20) 297 0712
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 52' 25.1" N, 20° 19' 30.1" E
Megközelítés:
M3-as autópálya Kerecsendi leágazástól autóval 15 percre . Egertől pedig 7 percre. Vonattal Budapest Keleti-Pu- Eger Egertől pedig helyközijárat Egerszalók Központig és buszállomástól 200 méterre vagyunk találhatók.