Grill Station Étterem - Kecskemét

Grill Gyorsétterem Kecskemét városközpontjában a Malom Plázában várja kedves vendégeit! Megálló az ízek világában! A gondosan kiválasztott húsokat és sajtokat a szakácsaink által megálmodott pácban meghatározott ideig érleljük, hogy aztán a vendégek szeme előtt süssük illatosra és ínycsiklandóra.

Vendéglátás  >   Egyéb vendéglátás
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Kecskemét
Jellemzők: Vegetariánus ételek, Grill ételek, Halételek, Sütemények, Pultos kiszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Grill Station Étterem - Kecskemét SZÉP Kártya
Éttermünk jellege főként a grill ételekre specializálódott, egytálételek, gyros, saláták, levesek, desszertekkel kibővítve. Hiszünk abban, hogy jó ételt csak jó minőségű alapanyagból lehet készíteni. Kerüljük a félkész és instant termékeket, valamint a pótló anyagok használatát. Minden alapanyagból igyekszünk a legjobb minőségűt megtalálni. Beszállítóinkat is ennek szellemében választjuk ki. Nálunk minden vendég biztos lehet abban, hogy ami a tányérjára kerül az az, ami. A hús hús. A sajt sajt.

A minőségi hús-, sajt- és zöldségszeleteket a klasszikus módon panírozzuk és napraforgóolajban sütjük aranybarnára.

Naponta változó natúr-, ecetes- és majonézes salátáink jól harmonizálnak sült húsaink ízvilágával, de megállják a helyüket akár köret gyanánt is.
Cím:
6000 Kecskemét, Korona utca 2.
Tel.: (20) 586 2040
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 54' 27.7" N, 19° 41' 19.7" E


Megközelítés:
Kecskemét központjában a Nagytemplom mellett a Malom Plázának a 3.emeleti ételudvarán található éttermünk.
Megközelíteni autóval az M5 Autópályáról lehajtva a városközpont felé haladva az Aranyhomok szálloda közvetlen szomszédságában. Vasúttal és autóbusszal kb 10 perces sétával megközelíthető éttermünk.

Kiemelt elfogadó helyek: