Feketevölgy Panzió és Étterem - Kemence

Engedje közel magához a természetet! Válasszon bennünket pihenése, üdülése vagy céges rendezvénye számára. Összesen 17 szobában, 2, 3, illetve 4 személy részére tudunk minőségi szálláshelyet biztosítani. Szobáinkban zuhany, kábel tv, telefon, a házban WIFI segíti a tökéletes kikapcsolódást.commodo...

Szállás  >   Panzió
Budapest és környéke   >  Pest  >  Kemence
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Feketevölgy Panzió és Étterem - Kemence SZÉP Kártya
Igazi friss, hegyvidéki levegő és békés környezet várja a hatalmas fenyőfák ölelésében álló Feketevölgy Panzióba látogató vendégeket. Szálláshelyünk egész évben ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosít, távol a nagyvárosok zajától, a rohanástól. Hangulatos, alpesi stílusú vendégházunk családi üdülésre, csapatépítő tréningek és más céges, valamint családi rendezvények esetére is tökéletes választás.

Szobáinkat úgy alakítottuk ki, hogy akár a 2 ágyas, akár a 3-4 személyes családi szállást választják, vendégeink családjuk körében is kellemesen pihenhessenek.

A természet szerelmesei számára, és gyermekes családoknak, de csoportoknak is kiváló lehetőséget biztosít a szállásunk. Az ide látogatók kedvence kortól és nemtől függetlenül a kemencei erdei vasút, mely egészen panziónkig közlekedik. Lehetőséget kínálunk továbbá akár erdei iskolai programok szervezéséhez is, melynek keretében tanösvényeken járva fedezhetik fel a városi gyermekek az erdők varázslatos élővilágát. Csobogó patak, hangulatos erdei séták és biciklitúrák várják az aktív pihenést keresőket. Érdemes felfedezni ezt a meseszép, vadregényes tájat.
Cím:
2638 Kemence, Pf. 5
Tel.: (27) 587 110
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 0' 55.2" N, 18° 53' 33.2" E


Megközelítés:
A Feketevölgy Panzió (volt VILATI üdülő) a Börzsöny hegység északi részén, Kemence községtől (Pest megye) 5 km-re található. A Csarna (Fekete)-patak völgyében bújik meg.
A panzió megközelíthető Budapest felől a 2A főúton. Parassapusztánál kell balra fordulnia, Bernecebarátin keresztül Kemencére érkezik.
Kemencén belül az iskola épületénél (régi vármegye háza) kell a kemencei völgy irányába kanyarodni. A strand után tábla jelzi, merre található panziónk.

Kiemelt elfogadó helyek: