Éden Panzió és Vendégház - Eger

Képzelje el, hogy nyugodt, csendes, családias környezetben, egy mediterrán hangulatot idéző, 10 szobás, árkádos épületben tölti a pihenését, ahol minden szobához tartozik egy teraszrész, asztallal, székekkel. Mindezek mellett a város bővelkedik boros, zenei, gasztronómiai és kúltúrális programokban

Szállás  >  Eger  >   Panzió
Észak-Magyarország   >  Heves
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Éden Panzió és Vendégház - Eger SZÉP Kártya
Az Éden Panzió a belvárostól 500 méterre, a Servita utcában található, családi összefogással épült vállalkozás, mely szolid árakkal várja vendégeit. Az udvari zárt parkoló lehetővé teszi a vendégeink számára, hogy autójukat biztonságban tudva, gyalogosan is körbe járják Eger főbb nevezetességeit: a Dobó teret, Várat, Minaretet, Bazilikát, Kopcsik Marcipániát, és hódoljanak a gasztronómiai élményeknek a remek éttermekben és borozókban.

A gyógyvizek szerelmesei a Termál fürdő szolgáltatásait kedvezményesen vehetik igénybe. Aki pedig a túrázni szeretne, az is megtalálja a környéken, a mindenki számára maradandó élményeket nyújtó természeti kincseket.

Panziónk ideális helyszíne családi nyaralásoknak, tudunk biztosítani etető széket, utazó ágyat, 5 ágyas szobát, és 5 éves korig az ellátás nálunk ingyenes. Térítés mentes még a parkolás, internet, kerti sütő és a napozó terasz használata is. Egyedi ajánlatokat is állítunk össze, az igényeknek megfelelően.

Maradandó élményt szerezhetnek azok, akik pihenni vágynak, és azok is akik szeretik a sok látnivalót, hiszen a város mindig gondoskodik jobbnál-jobb programokról. A Panzió és a város folyamatosan szépül, tehát azok akik jártak már Egerben, és azok akik még nem, egyaránt találnak új szépségeket, élményeket, hiszen ezek emléke örökké megmarad.

Büszkék vagyunk városunkra, és nagyon örülünk, ha valaki pozitív élményekkel feltöltődve távozik tőlünk.

Egész évben szeretettel várja önöket és családjukat a Véghső család. :-)

Éden Panzió és Vendégház - Eger SZÉP Kártya Éden Panzió és Vendégház - Eger SZÉP Kártya Éden Panzió és Vendégház - Eger SZÉP Kártya

Cím:
3300 Eger, Servita út 56.
Tel.: (36) 310 078
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 28.9" N, 20° 22' 35.7" E
Megközelítés:
Autóval a 25-ös úton végig kell jönni a városon és a viadukt, mellett le kell térni jobbra. Az utca végén jobbra, majd egyenesen egészen a Minaretig. A Minaret előtt balra, majd még egyszer balra és már a Servita utcán találják magukat. Itt kb. 200 méter után már meglátják a táblánkat az Éden Panzió felirattal. Kérem csengessenek!

Vonattal ha közvetlen a járat nincs gond, ha viszont nem, Füzesabonyban kell átszállni. Az egri vasútállomásról az A Taxi hozza el Önöket kedvezményesen.