Dunakömlődi Halászcsárda - Paks

A Dunakömlõdi Halászcsárda a 40-es években, mint útszéli fogadó kezdte meg működését. Az 50-es évektől, mint halászcsárda üzemelt. Jelenlegi formáját 1965-ben nyerte el.

Vendéglátás  >   Étterem
Dél-Dunántúl   >  Tolna  >  Paks
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Dunakömlődi Halászcsárda - Paks SZÉP Kártya
Reméljük Ön is szereti a finom ételeket, jó söröket, ízletes borokat, kellemes időtöltést rendezett környezetben. Mindezt megtalálja egy helyen, a 6-os főút mentén található, falfestménnyel díszített, csárda hangulatú éttermünkben.

Éttermünk nyitva tartása 10 - 22 óráig tart. Befogadóképessége 120 fő, mely különféle rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas. Ezen kívül vállaljuk lakodalmak, állófogadások megszervezését, igény esetén kiszállítással, vagy külső helyszínen történő lebonyolítással is.

A hozzánk betérőknek bőséges választékot nyújtunk halételekből, étlapunk változatossága, szakácsaink házias főztje azonban gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja kedvenc ételét. Átutazó vendégeinknek gyors kiszolgálást, a pihenni vágyóknak kellemes időtöltést biztosítunk, miközben önálló parkolónkban biztonságosan helyezhetik el gépjárműveiket.

Éttermünk hosszú évekre visszatekintő hagyományokkal, viszont megújult szemlélettel és belső kialakításokkal várja vendégeit.

Abban a reményben köszönjük meg érdeklődésüket, hogy hozzánk betérve kellemesen fogják érezni magukat, s a rendezett környezet, az udvarias kiszolgálás, az ételek íz- harmóniája maradandó emléket fog jelenteni vendégeink számára.
Cím:
7027 Paks, Csárda út 1-3.
Tel.: (75) 311 413
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
H-V.: 10:00 - 22:00
GPS:
46° 39' 34.3" N, 18° 52' 50.8" E


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: