Diamant Hotel Szigetköz**** - Dunakiliti

Aki ma ellátogat a Szigetköz csodálatos vidékére csupa olyan élménnyel gazdagodik ami kellemes a szemnek, nyugtatja a lelket, pihenteti a testet. Ennek gyönyörű tájnak a szívében közvetlen a Duna–parton fekvő Diamant Hotel**** egy igazi ékszer a gyönyörű környezetet kedvelők köreiben.

Szállás  >   Hotel****
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Dunakiliti
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Diamant Hotel Szigetköz**** - Dunakiliti SZÉP Kártya
A Diamant Hotel Szigetköz**** egy 4000 m2 alapterületű épületegyüttes, ami egy 5 hektáros vízparti területen helyezkedik el. Elegáns kialakítású, baba- és gyerekbarát szállodánkban 55 klimatizált, LCD televízióval, minibárral és Internet-csatlakozási lehetőséggel felszerelt szoba áll rendelkezésükre.

A manapság divatos wellness kezelések széles skálája is megtalálható szállodánkban, 150 fős konferenciatermünkben és 4 különálló tárgyalónkban ideális környezetet biztosítunk céges rendezvények, csapatépítő tréningek, konferenciák számára, éttermeinkben a magyaros és a nemzetközi ízek kedvelői is megtalálják kedvenc fogásaikat.
Cím:
9225 Dunakiliti, Csölösztői utca 1.
Tel.: (96) 671 470
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 58' 27.8" N, 17° 17' 51.6" E


Megközelítés:
A Diamant Hotel Szigetköz**** Bécstől 75 km-re, Pozsonytól mindössze 20 km-re helyezkedik el, Szlovákia és Ausztria felől egyaránt könnyen megközelíthető. Belföldi vendégeink Budapest vagy Győr felől az M1-es autópályán juthatnak el a Mosonmagyaróvártól alig 10 km-re fekvő Dunakilitire.

Kiemelt elfogadó helyek: