Delfinesház - Badacsonytördemic

A Delfinesház kisebb társaságok számára optimális a két önálló szobával, de természetesen ugyan olyan szeretettel várjuk kisebb létszámú vendégeinket is. Az apartman jellegéből adódik, hogy önellátó. Télen, tavasszal, nyáron és ősszel egyaránt várjuk vendégeinket max. 6 főig.

Szállás  >   Apartman
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Badacsonytördemic
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Városlátogatás, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Delfinesház - Badacsonytördemic SZÉP Kártya
A felújított házban két apartmant alakítottunk ki, önálló fürdőszobákkal, melyek a hálószobákból nyílnak. A konyha/étkező teljesen felszerelt, minden fontos dolgot bekészítettünk arra az esetre, ha valakinek főzni támad kedve, de a közelben számos kiváló étterem és vendéglő található. Mindkét szoba 3 férőhelyes (nem pótágyas), egy francia és egy szóló ágyból állnak.

A szobákban TV, kis íróasztal, olvasó rész és széf is található. Az udvarban két autó számára van parkolóhely. A dohányzás csak az udvaron megengedett, házon belül tilos. Kedveljük, szeretjük a kisállatokat, de tekintettel kell lennünk azon jövőbeni vendégeinkre is, akik ezt nem preferálják, idegenkednek ettől, ezért a kisállatok ittlétét nem tudjuk engedélyezni. Ha szelektíven gyűjti a hulladékot, azt megköszönjük.

Mindhárom SZÉP KÁRTYÁT elfogadjuk! Az év bármely évszakában érdemes idelátogatni, hisz a Balaton, a Káli-medence, Tapolca és más, kisebb-nagyobb helységek közelsége, túraútvonalak, Hévíz és Kehidakustány gyógyvizei várják a látogatókat. A Liliomkert piac Káptalantótiban, a híres badacsonyi borok, az egész Balaton-felvidék elérhetősége, megannyi egyéb program és helyszín teszi változatossá a nyaralást, pihenést azoknak, akik a Badacsony-hegy környezetében kívánják eltölteni szabadidejüket, és a Delfinesházat választják szállásként.

Évszaktól függően minimális összegért 4 db kerékpárt tudunk biztosítani a környék bebarangolására. Teljes komfort, cirkó fűtés a hűvösebb időszakokban. Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

A szállást az érkezés napján 15:00 után lehet elfoglalni, és a távozás napján 10:00-ig kell elhagyni.

Delfinesház - Badacsonytördemic SZÉP Kártya Delfinesház - Badacsonytördemic SZÉP Kártya Delfinesház - Badacsonytördemic SZÉP Kártya

Cím:
8263 Badacsonytördemic, Szent István u. 35.
Tel.: (70) 317 8902
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 48' 42.8" N, 17° 28' 24.4" E
Megközelítés:
Északról érkezve Tapolca - Nemesgulács útvonalon át közelíthető meg, délről a 71-es út 83-84. km szelvényében kell bekanyarodni a faluba. Át a vasúti síneken, a "T" kereszteződésben balra, majd onnan 300 m a ház. A Delfinesház pontosan a templommal szemben található, könnyen felismerhető. Budapesttől kb. 200 km.