Camelot Club Hotel és Étterem - Vác

Rusztikus berendezésű szobáinkkal, bőséges svédasztalos reggelivel várjuk Kedves Vendégeinket! Hotelünk a Börzsöny lábánál fekszik, így kitűnő kiránduló bázis, mely a Szob-Dunakeszi között futó kerékpárút mellett áll. Éttermünk minden nap nyitva tart!

Szállás  >   Hotel***
Budapest és környéke   >  Pest  >  Vác
Jellemzők: Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Camelot Club Hotel és Étterem - Vác SZÉP Kártya
Egy dal, egy álom színhelye lehet Önnek is a mesés szépségű, 3 csillagos Camelot Club Hotel és Étterem, ami közvetlenül a Duna partján terül el Vác és Verőce között. E csodálatos környezetben meghitt, felejthetetlen napokat tölthet el szerelmével, családjával, barátaival, hallgatva a Duna hullámainak lágy neszét.

Az évszázados fákkal körülvett Camelot Club Hotel és Étterem több hektáros parkja biztosítja a vendégek nyugalmát. 20 egy-, kétágyas, valamint négy-, ötágyas családi szoba, és a nászutas lakosztály kényelme és romantikája várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat. Helyiségeink légkondicionáltak, így a nyár rekkenő hősége sem zavarja meg a pihenők nyugalmát. Szállodánk figyelmes és kedves személyzete gondoskodik az Ön, és vendégei kényeztetéséről, kényelméről.
Camelot Club Hotel és Étterem szolgáltatásai:
kerékpár kölcsönzés
étterem

Camelot Club Hotel és Étterem - Vác SZÉP Kártya

Cím:
2600 Vác, Hrsz. 007.
Tel.: (20) 552 6614
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 47' 3" N, 19° 8' 6.6" E
Megközelítés:
Autóval: a 12-es főút mellett, Verőce és Vác között a Duna-parton.
Vonattal: Budapest-Nyugati p.u.- Vác, Vác-Verőce Fenyveshegy