Bucka Szálló - Bugac

A bugaci puszta közelében, ápolt, nyugodt környezetben, egy kis erdő szélén álló Bucka Szálló 15 szobája egyének, családok és nagyobb társaságok fogadására is alkalmas. Saját konyhája házias ízekkel kedveskedik a vendégeknek. Tenisz- és vadászati lehetőség is várja az idelátogatókat.

Szállás  >   Hotel*
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Bugac
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Bucka Szálló - Bugac SZÉP Kártya
Varázslatos homokvilág:
Magyarország egyik legkiemelkedőbb turisztikai látnivalója, a bugaci puszta már több mint száz éve fogadja a bel- és külföldi vendégeket. A romantikus szépségű tájon láprétek, nedves kaszálók, szikes tavak, homoki erdők és puszták váltakoznak. A homokvidék és a buckákon kialakult borókás-nyáras erdők számos ritka növény- és állatfajnak adnak élőhelyet. A puszta pásztorhagyományai, különleges lovasbemutatói, a lovaglási és vadászati lehetőségek egész évben tartalmas kikapcsolódást biztosítanak az idelátogatóknak.

Bucka Szálló:
A védett terület közvetlen közelében, jó minőségű, a nemzetközi elvárásoknak is megfelelő szálláslehetőséget kínál a Bucka Szálló. Az ápolt, nyugodt környezetben, egy kis erdő szélén álló, 15 szobás szálloda nagyobb csoportok fogadására is alkalmas. Két egyágyas, és tizenhárom kétágyas, pótágyazható, fürdőszobás, telefonos szobája összesen 39 fő kényelmes pihenését biztosítja, amely bővíthető az erdészethez tartozó, a szálló közelében található vadászházzal. Kellemes kikapcsolódási helyszín lehet a negyven főt befogadó, fedett kerthelyiség is. A Bucka Szálló étkezési lehetőséget is biztosít, a bugaci konyha házias ízeit kínálva.

Az aktív pihenés kedvelőit a szálló gondosan ápolt parkjában salakos teniszpálya, a közelben pedig koronglövészeti lehetőség várja, emellett a vendégek szép kirándulásokat tehetnek a környékbeli erdőkben, valamint felkereshetik a pusztai állattartás emlékeit őrző Pásztormúzeumot, megismerkedhetnek az ősi magyar állatfajtákkal (szürke marha, racka juh, mangalica, baromfifélék), és részt vehetnek a látványos pusztaprogramokon.

A vadászatot kedvelők a Bugac környéki erdőkben hódolhatnak szenvedélyüknek, ahol jelentős őz- és kiváló trófeaminőségű dámállomány él. A szálló szomszédságában található az Alföldfásítási Múzeum, az Oktatási Kabinet és a Bugaci Vadászház is.
TV
Wi-Fi
salakos teniszpálya
rendezvényterem
étkezési lehetőség
15db (39 fő) fürdőszobás 2-3 ágyas szoba
Cím:
6114 Bugac, Felsőmonostor 545.
Tel.: (30) 824 4790
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 42' 32.8" N, 19° 43' 49.9" E


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: