Borbarát Vendégház - Eger

A történelmi belvárostól mintegy 15 perc sétára, Eger legszebb zöldövezeti részén található exkluzív berendezésű szálláshelyünk. A hangulatos épület hatalmas teraszáról festői kilátás nyílik a városra. A családbarát vendégház igényesen felszerelt szobáiban babasarok várja az apró vendégeket.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Hegyvidéki, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Borbarát Vendégház - Eger SZÉP Kártya
Ismerje meg a Borbarát Vendégház exkluzív berendezéssel rendelkező, családbarát szobáit. Szálláshelyünk egy igényesen kialakított, kétszintes házban található, amelynek hatalmas teraszáról csodás panoráma tárulhat Önök elé. Nálunk megszállva az egész család remekül pihenhet, hiszen a legkisebbek számára játékokkal teli babasarkot alakítottunk ki. A játszósaroknak köszönhetően, rossz idő esetén is kiváló szórakozási lehetőségek várják a családokat.

Grillezésre, minőségi borok kóstolására, hegyi kerékpározáshoz is lehetőséget biztosítunk.
Eger barokk belvárosa és a történelmi emlékek felfedezése mellett a városi termálfürdő, és a különféle sportok is nagyszerű programlehetőségeket kínálnak. Festői szépségű városunk az év minden szakában tökéletes úti cél.
Cím:
3300 Eger, Kis-Eged út 1.
Tel.: (30) 28 79 861
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 40.1" N, 20° 23' 2.1" E


Megközelítés:
Autóval Eger jól megközelíthető az ország bármely pontjáról. Városunkba vasúton és távolsági busszal több irányból is el lehet jutni. Szálláshelyünk a város észak-keleti részén, a Noszvaj felé vezető úthoz közel, a központi vasútállomástól mintegy 40 percnyi, a buszvégállomástól félórányi sétára található.

Kiemelt elfogadó helyek: