Biotech Usa Futár - Budapest

Nálunk minden Biotech terméket megtalálsz, sőt még egyéb más egészséges és finom dolgok között is válogathatsz. Gyere el személyesen, vagy rendeld meg on-line még ma! Budapesten, akár 1 órás kiszállítással is! Vidékre 1-2 napon belül megérkezik a csomag! Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésedre!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Testedzés, Aktív pihenés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Biotech Usa Futár - Budapest SZÉP Kártya
FONTOS INFORMÁCIÓ!

A Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer gyártók a változtatás jogával élve a fejlesztéseknek és a változó szabályozásoknak köszönhetően értesítés nélkül módosíthatják a termékek összetételét, leírását!

Adatbázisunk folyamatos karbantartásának és frissítésének ellenére előfordulhat, hogy nem tudunk azonnal lépést tartani a változásokkal így a weboldalunkon közölt termékinformációk, képek TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, amikért az említett okok miatt felelősséget nem tudunk vállalni. Azonos név alatt található, de különböző ízesítésű termékek összetételében minimális különbség lehet (a leírásban általánosságban egy ízesítés összetételét tüntetjük fel)!

Annak ellenére, hogy a webshopunkon látható raktárkészlet adatok tekintetében szintén törekszünk folyamatosan aktualizált információkat megjeleníteni, az egyszerre bejövő rendelések, vásárlások és esetleges készleteltérések miatt ezen adatok is TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK! A weboldalon látható árak és kedvezmények képzése emberi erőforrások által történik!

A hibalehetőségek miatt a termék átvétele előtt észrevételezett tévedések esetén az árak, kedvezmények változtatásának jogát fenntartjuk! Természetesen ilyen esetben a fogyasztót a termék átvétele előtt értesítjük! A kapcsolatok menüpontban található elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk szakszerű tájékoztatást termékeinkről.
Biotech Usa Futár szolgáltatásai:
webáruház
futárszolgálat

Biotech Usa Futár - Budapest SZÉP Kártya

Cím:
1052 Budapest, Károly krt 8.
Tel.: (20) 257 6093
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 41.3" N, 19° 3' 33.3" E
Megközelítés:
Megközelíthetőség BKV-val az M2-es Metróval, autóval érdemes a közeli Dohány utcában leparkolni és onnan gyalogosan megközelíteni az üzletünket!